Galatasaray İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu ve bölgesince tercih edilen önder bir kurum olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, sağlıklı, mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar: MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI EĞİTİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

Saatler: 08.30-14.40
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE VE ARAPÇA
Servis Bilgisi: ÖĞRETMEN SERVİSİ ALPER KARAKOÇ
Sportif Etkinlikler: HER YIL DÜZENLİ OLARAK FUTBOL VE SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006 PROJE ÇALIŞMALARI
Diğer Hususlar: HER SINIFTA FATİH PROJESİ KAPSAMINDA AKILLI TAHTA BULUNMAKTADIR.

Telefon - 0 537 6958517

WEB - https://galatasarayiho.meb.k12.tr

Adres - ÇUBUKLU MAH. AŞAĞI KÜME EVLERİ NO 1 ÇALDIRAN / VAN

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - ÇUBUKLU MAHALLESİ, ÇALDIRAN/VAN

Adres - ÇUBUKLU MAH. AŞAĞI KÜME EVLERİ NO 1 ÇALDIRAN / VAN

Ulaşım ÖĞRETMENLERİMİZ, ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE ÇALDIRAN İLÇE MERKEZİNE GİDİP GELMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ VAN İL MERKEZİNE 120 KM, ÇALDIRAN İLÇE MERKEZİNE 22 KM UZAKLIKTADIR.